Karakterposzterek a Hófehér és a vadász folytatásához, a The Huntsman: Winter’s War-hoz

Chris Hemsworth és Charlize Theron is visszatérnek a a Hófehér és a vadász folytatásában. Remélhetően már pénteken lesz hozzá előzetes is.

0
3047
Hofeher és a vadasz 2 kiemelt

Év elején kezdték el forgatni, de csak most kezdenek el érkezni az anyagok a Hófehér és a vadász folytatásához, ami a The Huntsman: Winter’s War címet kapta. Amint az a címből – és már korábban is – kiderült, az új rész középpontjában az eredeti filmben is Chris Hemsworth által megformált vadász, Eric áll. Hófehér ezúttal nem lesz, talán páran még ködösen emlékeznek az őt alakító Kristen Stewart és Rupert Sanders rendező titkos kis románcára, amely napvilágot látva kisebb botrányt kavart a stúdióban, és úgy döntöttek, mindkettejüket kirakják a folytatásból.
Visszatér azonban a gonosz királynőt, Ravennát alakító Charlize Theron, új szereplőként pedig behozták Jessica Chastain-t és Emily Blunt-ot, előbbire egy Sara nevű harcos lesz (érdekes fegyverválasztásnak tűnik a kezében lévő szarvasagancs-pár), utóbbi pedig a Freya, a Jégkirálynő, Ravenna réges-rég száműzött testvére, akinek hatalmában áll parancsolni a fagynak. Eric és Sara is Freya seregének tisztjei voltak, azonban megtagadták királynőjük legnagyobb tiltását, és egymásba szerettek.
Ha minden igaz, pénteken Az Éhezők Viadala: A kiválasztott II. részével együtt jön az első előzetes is.


The Huntsman: Winter’s War karakter poszterek


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ