Justin Lin és a Hegylakó remake

3
348

hegylako_lambert2009. szeptemberében Justin Lin (Halálos iramban: Ötödik sebesség) már tárgyalásban volt a Hegylakó /Highlander/ film remake-je kapcsán, ám azóta nem sok új fejleményt kaptunk róla. Az MTV riportere most rákérdezett a manapság igen népszerű direktortól, hogyan állnak a dolgok:
“Sokat dolgoztam Art Marcum-mal és Matt Holloway-jel a forgatókönyvön” – mondta. “Volt egy változat, amit a Summit igen jónak talált, és az én dolgom bebiztosítani, hogy olyan környezetbe kerüljön, ahol a legjobban tudok dolgozni vele. Úgy érzem, remek stúdióval és csapattal dolgozom együtt.”
A Hegylakó azonban csak egy a sok közül Justin Lin fejlesztés alatt álló projektjei közül, a Terminator 5-ön és a Halálos Iramban 6-on is dolgozik.
“Több projekten dolgozom, melyek mindegyike más fázisban áll” – folytatta. “Ha sok projekten dolgozol egyszerre, elérkezel egy ponthoz, amikor egyre jobban oda kell figyelned. Most úgy érzem, a Hegylakó igen jó állapotban van, de még sok dolognak össze kell állni ahhoz, hogy megcsináljuk.”


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.