Justin Lin az ötösökről

4
92

Justin_LinJustin Lin, a Halálos iramban: Tokiói hajsza , a Halálos iram és a Halálos iramban: Ötödik sebesség felkapott rendezője épp a Fast and the Furious 6. részével van elfoglalva. A Playlist riportere kérdezte a Terminátor 5. részével kapcsolatban, amely a következő munkája lesz a rendezőnek. Lin elmondta, hogy alig várja már a munkát a robotokkal. Még a héten leülnek Arnold Schwarzeneggerrel és James Cameronnal, hogy egy kicsit kötetlenül – nem hivatalosan – elbeszélgessenek. Cameron egyébként nem lesz részese a Terminator új részének, még producerként sem fog közreműködni, de szívesen leül Linnel bármikor beszélgetni, tanácsot adni.
Lin a Die Hard 5. részével kapcsolatosan azt nyilatkozta, hogy bár jó lenne elvállalni, nagy gyerekkori kedvence a Die Hard, de jelenleg annyi a munkája, hogy ez sajnos nem fér bele. A remekül sikerült Ötödik sebesség után mi is sajnáljuk. © filmtrailer.hu


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Végigfutván eddigi munkásságán az imdb-n, nem mondhatnám, hogy akkora egy ász lenne ez a Lin, hogy mostantól minden nagyobb horderejű projektet őrá kelljen bízni… Nevetséges.

  2. Azt viszont el kell ismerni hogy a halálos iramban sorozatnak kifejezetten jót ette az ő közreműködése, és ha megnézed, filmjei javuló tendenciát mutatnak mind bevétel mind minőség szinten, ha csak az Imdbt- nézzük. Szerintem érdemes rá odafigyelni nagyon jó érzéke van az akciófilmekhez. Viszont a Terminátor sorozat a második rész óta folyamatosan itt vérzik el hogy csak egy akció filmet csinálnak belőle érzelmek és draumatológia nélkül. Remélem ezen a téren is csiszol kicsit magán és Cameron jó tanácsokkal látja el. Bár anno McG is tanácsot kér tőle és a negyedik rész is sajnos csak egy akció film lett. De sok szerencsét neki én szurkolok!!!

  3. Egyetértek Slaverrel abban, hogy a fickó munkássága javuló tendenciát mutat, bár ebben talán szerepe lehet az egyre vaskosabb budget-nek, amivel újabban gazdálkodhatott. Mindenesetre az ‘Ötödik sebesség’ szerintem elég jól sikerült. Most, ha jól tudom, már a Hegylakó-remake-t is visszamondta (de cáfoljatok).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..