Jupiter Ascending – Elkezdődött a forgatás

6
120

WachowskiA Wachowski testvérek legutóbbi rendezései csupán pénznyelőnek voltak jók, a beléjük ölt tetemes összegeket nem látták viszont a készítők, a Felhőatlasz és a Speed Racer – Totál turbó is csúnyán megbukott. Ennek ellenére a Warner stúdió továbbra is bizalmat szavaz nekik, a szintén nagy költségvetéssel bíró Jupiter Ascending sci-fi forgatása ma indult el.

Jupiter Jones (Mila Kunis) az éj leple alatt született, olyan jelek kíséretében, amelyek azt mutatják, hogy nagy dolgok véghezvitelére lesz hivatott. Felnővén Jupiter álmaiban a csillagok között jár, de miután felébred rádöbben a keserű valóságra, vécéket pucol és folyamatosan olyan fickókba habarok bele, akik átverik. Egy nap találkozik Caine-nel (Channing Tatum), a genetikailag megváltoztatott fejvadásszal, aki azért érkezett a Földre, hogy rátaláljon Jupiterre és megölje. Ugyanis a nő DNS szerkezete alapján úgy tűnik, hogy ő lenne a galaxis következő uralkodója és egyesek nem szeretnék, ha ez bekövetkezne. Caine nem hajtja végre a feladatát, beleszeret Jupiterre és természetesen védelmébe veszi.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát ebből meg mi lesz? A számomra egyáltalán nem bizalomgerjesztő az egész story. Viszont reménykedek, hogy nézhető lesz és könnyen emészthető nem úgy mint az előző alkotásuk merthogy pont a csipetnyi bonyolultságával és a még jobban erőltetett “meleg” mivoltával elég sok embernek nem tetszett. Továbbá hogyha ez is bukta lesz akkor az nagyon rossz hatással lesz a karrierjükre.

  2. A Warner bizalma bizonyosan nem a barátságnak szól, a Felhőatlaszt végül a nemzetközi porond egészen megmentette (sikeressé kétségtelenül nem tette), és gondolom a DVD eladások és a majdani Tv-s jogok sem kis haszonnal kecsegtetnek, főleg, hogy egy bizonyos réteg elkezdte kultmozivá emelni a filmet. Szerintem nem érdemtelen…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..