Júniusban kezdik forgatni a Dühöngő bika 2-őt

8
205

duhongo_bika2006 óta keringenek hírek a Martin Scorsese rendezésében és Robert De Niro főszereplésével készült Dühöngő bika film folytatásáról, a legújabb értesülések szerint azonban júniusban tényleg elkezdik forgatni a filmet.
A rendelkezésre álló információk szerint az új film egyszerre szolgál előzményként és folytatásként az eredeti filmhez, az első felében az ifjú, míg a másodikban az idősebb Jake LaMotta áll a középpontjában. Robert De Niro sajnos nem vállalt szerepet a filmben, az idősebb kiadását William Forsythe alakítja, a fiatalt egyelőre még keresik: 14-20 éves, de fiatal kora ellenére a pusztakezes harcban jártas, kemény kinézetű srácot keresnek, akit a sztori szerint agresszív, alkoholista apja gyakran ver és illegális bokszmeccseket szervez neki magánál jóval nagyobb ellenfelek ellen.
A rendező Martin Guigui (Beneath the Darkness), bemutató valamikor 2013-ban.


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én is azt gondolom erről az egészről, hogy egy marhaság. Mi az, hogy előzményként és folytatásként?! Úgy tudnám elképzelni ezt az egészet mint egy teljesen különálló új filmet, ami szintén Jake LaMotta életét dolgozza fel, de az nem a Dühöngő bika 2 címet kapná, mert ahhoz semmi köze sincs Scorsese és De Niro nélkül. Ez egy újabb feldolgozás más színészekkel és más rendezővel. Persze tudom, ha Dühöngő bika 2 lesz a címe, akkor a pénztáraknál pár millával többet termel…

  2. egy jó bokszfilm a bronx bikájáról oké.a cimét meg kell változtatni mert mindenki kiröhögi majd aki látta az eredetit.imádom a bokszot,én is csináltam fiatalkoromban,a haverommal rengetegszer megnéztük a raging bullt,és persze imádtuk..nagyon érdekesek a régi nagy bunyosok világa, életük harcaik.kihagyhatatlan még a valaki odafönt (rocky graciano életrajzi filmje) paul newmannel,de szuper a dempsey treat williamsel,nomeg a cinderella man russellal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..