Jövő héten kezdődik A kaptár 6. forgatása

7
2958

Kaptar-6-MillaAz eredeti tervekhez képest egy teljes év késéssel ugyan, de a jövő héten végre elkezdődik a forgatása A kaptár sorozat hatodik és egyben utolsó részének ami Resident Evil: The Final Chapter címen érkezik a mozikba – ha minden igaz, jövő szeptemberben. Milla Jovovich, aki utoljára bújik Alice szerepébe, az Instagram-ra tett ki egy képet, amihez a következő kommentárt fűzte: “Nos, a pillanat, amire annyian vártatok, végre elérkezett – a Jovovich-Anderson klán zombiirtó szezonja kezdetét vette. Épp most készítik elő az arcomat a “resident evil: the final chapter”-hez. Holnap utazok Dél-Afrikába, és elkezdjük forgatni a filmet”
A kaptár 6-ban Alice Abernathy társaival közösen tovább folytatja harcát a The Umbrella vállalat, és az azt irányító szuperkomputer, a Vörös Királynő ellen. A végső harcot pedig úgy tűnik, ott kell majd megvívniuk, ahol minden elkezdődött, a titkos földalatti kutatóintézetben: A kaptárban…7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. én mindig meglepődöm, hogy képesek pénz összetarhálni erre a produkcióra. mr az első réznél látszott, hogy köze nincs a játékhoz, és az animek/animációs filmek kenterbe verik minden szempontból. ráadásul a gyártási költséget sem nagyon hozza vissza. szóval?

 2. Szerintem meg mindegyik rész jó volt.
  Én örülök hogy lesz következő rész.

  A filmet ne a játékhoz hasonlítsátok, nem minden úgy történik ahogy a játékban.
  Sorolhatnám azokat a filmeket amit a játékokból készítettek, legtöbb nem hasonlít rá.

  Egy film jó, akkor kit érdekel hogy hasonlít a játékra vagy sem.
  Engem biztos nem izgat.

  Üdv:
  Sunike27

 3. 1 rész lesz már csak vagyis ez. Nem is értem,hogy hogy fogják ezt a filmet lezárni annyira össze van már kutyulva minden. Nekem nagy kedvencem 2-3-4 . Szóval ha a tv-ben adják én örömmel nézem meg ezeket a részeket jó kis zombi gyilkolás folyik benne. Viszont azt én sem értem,hogy minek folytatták ezt a filmszériát mert a gyártási költségeket sem nagyon hozta vissza.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..