Joss Whedon S.H.I.E.L.D. sorozatot rendez

8
101

nick_fury_samuel_jacksonAz elmúlt hónapban már lehetett hallani róla, hogy az ABC csatorna is szeretne kihasítani magának egy szeletet a szuperhősök, pontosabban a Bosszúállók tortájából – ma érkezett a hír, hogy sikerrel jártak, és a hálózat berendelt egy pilot-ot egy új sorozathoz, amely középpontjába a S.H.I.E.L.D. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate) fog állni. További jó hír, hogy a pilot rendezője maga Joss Whedon lesz, a forgatókönyvet pedig testvérével, Jed Whedonnal és Maurissa Tancharoennel közösen készítik el.
Az első beszámoló szerint az élőszereplős akciósorozat ugyan a Bosszúállók univerzumában fog játszódni, de maguk a hősök maximum csak vendégszereplők lesznek egy-egy epizódban, a történet magára a titokzatos S.H.I.E.L.D. szervezetre fókuszál.
Samuel L. Jackson, Cobie Smulders vagy Clark Gregg (Nick Fury, Coulson ill Hill ügynökök) részvételéről még nincs hír, és a tartalom sem publikus, de a szóbeszéd szerint a gyártást rövid időn belül elkezdik.


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem ez tetszik. Persze csak akkor, ha sikerül megnyerni hozzá Samuel L. Jacksont. A moziba úgyis inkább kedvenc szuperhőse miatt megy az ember, ezért ez sorozatban tényleg jobb lenne. Joss Whedon ráadásul a legnagyobb sorozatguru, akit valaha ismert a világ, és szerintem tök jó lenne, ha Whedon mester kialakítana egy ilyen többdimenziós hálózatot a Bosszúállókhoz. Egy végpontba befutó mozifilmek, sorozatok, amelyek között átjárás van. Nagyon zsír lenne. De ha S.L.J. nem vállalja, akkor inkább felejtsék el, annak nem lenne sok értelme. A többi színész pótolható, de ő semmiképp. 😛

  2. Osztom Tibo és David véleményét. A S.H.I.E.L.D.-ről a mozifilmekből nem sokat tudunk meg, engem ez már korábban is zavart. Egy sorozat tökéletes megoldás a szervezet történetének kibontására, és Whedon-nál keresve sem tudtak volna jobb embert találni, aki az egészet levezényli. Az Angel a kedvenc sorozataim között szerepelt megnyerő humorával, Whedon még a kőarcú Boreanaz-ból is humoros akcióhőst tudott fabrikálni. Az “egy végpontba befutó mozifilmek, sorozatok” ötlete díjazandó.

  3. érdekes én csak olyan képregényt láttam egész életemben amiben fury fehér.nekem a john buscema által rajzolt fury az igazi.ugyhogy engem jackson mindig zavart.simán lehetne fury mondjuk kurt russel vagy tom selleck vagy tom berenger

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..