Joss Whedon a Bosszúállók 2-ről

9
92

BosszúállókBár még közel két hónap van a Bosszúállók világpremierjéig, minden jel arra mutat, hogy az idei év egyik legsikeresebb bemutatójának leszünk majd részesei, és ennek megfelelően Joss Whedon rendező már el is kezdett ötletelni a folytatásról. Amikor megkérdezték őt arról, hogy lehet-e vajon még nagyobb a második rész, mint az első volt, a következőt válaszolta:
“Meg sem próbáljuk. Kisebb lesz. Sokkal személyesebb és sokkal fájdalmasabb. Nem csak egy újra felmelegített első rész lesz, hanem rámegyünk, hogy mi történik a karaktereinkkel ezt követően, méghozzá egy teljesen friss téma mentén. Tudni akarom, hogyan működnek, mitől sérülnek, miért harcolnak és elsősorban, mitől olyan szuperek. Olyan pillanatokért szeretem ezeket a filmeket amikor a hősök megmutatják igazi önmagukat, akár akció közben, akár egy ízletesen megírt párbeszédben.”
A Marvel stúdió soron következő filmje a Vasember 3 lesz 2013 májusában, majd a Thor 2 2013 november 15-én, és végül az Amerika kapitány 2. 2014-ben. Még nem tisztázott, a Bosszúállók 2-őt mikorra tervezik, de ha tartják magukat a sémához, akkor csak 2015 nyarán fog érkezni. Addig is érkezzen már a első rész!


9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Még mindjárt átmennek a dráma műfajba. ugyan már a nézők nem azért ülnek be egy ilyen filmre mert 1 csöpögős nyálas cukormázt akarnak látni. szerintem ezt gyorsan verje ki a fejéből.

 2. A távoli jövőbeli 2. részben már remélem szerepeltetni fogják a Hangyát és a Darazsat is, elvégre ők is a csapat eredeti tagjai voltak.
  Én max annyi drámát tudok elképzelni, hogy majd egymás ellen fognak zúzni, mert meghalni egyikük sem fog, hiszen mindegyik karakter egy aranytojást tojó tyúk a Marvel/Disney-nek.
  Habár lehet, hogy miután a 2. résszel kimerítik végleg a kapitány storyját megölik, az szerintem állat lenne.
  De az is lehet, hogy miután a Vasember 3 lezs Downey utolsó szereplése őt fogják eltenni láb alól, de ez nem valószínű.
  A lényeg, hogy Hulk továbbra is szerepeljen benne, mert hogy külön filmet nem fognak csinálni róla még egy jó darabig az biztos(bár én személy szerint ezerszer inkább néznék meg 2014-ben egy Hulk zúzást, mint egy amcsi kapitányos filmet).

 3. A 2. rész Joss Whedon válasza alapján elég kiszámíthatatlan története lesz és ki tudja milyen lesz a kivitelezése. De az X-Men Kezdetek: Farkas 2 hogyhogy nincs tervben? Úgy hallottam hogy lesz további folytatása Farkasnak és Hugh Jackman lesz Farkas.

 4. Egyetértek Larkinnal. A sötét lovagban is kijutott a dráma, mégis mindenki oda volt érte és vissza. Én személy szerint szívesebben látnék valami karakterfejlődést mint egy újabb Transformers-féle folytatást…… És nem kell, hogy még egy bőrt lehúzzanak a történetről csak azért mert az első film sikeres lett, úgyhogy szerintem Whedon okosan teszi, hogy kicsit új téma felé tekintget.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..