Jon Spaihts dolgozza át A fekete lyuk remake forgatókönyvét

5
316

BlackHole1 A Disney 2009-ben jelentette be, hogy elkészíti A fekete lyuk 1979-ben megjelent sci-fi remake-jét. A rendezést az akkor még éppen a Tron: Örökséggel foglalkozó Joseph Kosinkire bízták, a forgatókönyvhöz Travis Beacham, A tűzgyűrű írója látott hozzá. A forgatás kezdete még most sincs kitűzve, a stúdió ugyanis nem teljesen elégedett a szkripttel, talán azért, mert túl költségesnek találják a projektet. Éppen ezért megbízták Jon Spaihtst, A legsötétebb óra és a Prometheus íróját, hogy csinosítgassa még egy kicsit a történetet.
Az eredeti filmben az USS Palomino űrhajó a Föld felé tart, de felfigyelnek egy fekete lyukra, amelynek közelében ott lebeg a két évtizeddel ezelőtt eltűnt Cygnus. A fedélzeten utazó tudósok érdeklődését azonnal felkelti a rejtélyes eset.


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. kerge33: azaz egyik kedvenc horrorom. Igen, ott ugye a tér meggörbítésévél mennek A-ból B-be, csak az nem volt betervezve, hogy a pokolban is tesznek egy kiruccanást. 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..