Jön az új Múmia film. Az Universal Pictures szörny-univerzumot épít

2
2249
Mumia

Az universal Pictures egyike a kevés nagy stúdiónak, amelynek egyetlen szuperhős franchise sincs a tulajdonában, úgyhogy a képregényadatációk helyett úgy döntöttek, inkább a horrorfilmek jól ismert szörnyeinek készít egy, a Marvel-vel igen hasonló univerzumot. A múmia, Frankenstein, Dracula, a farkasember, Van Helsing és társaik nem csupán önálló filmekben fognak felbukkanni, de egymással is megmérkőzhetnek, sőt ha éppen úgy hozza a sors, a A szövetségben már látott módon csapatot is alkothatnak, hogy szembeszálljanak egy még nagyobb gonosszal.
Az Universal tervei szerint évente egy film érkezne az új szériából, a sorozatot pedig egy új, Alex Kurtzman rendezésében készülő Múmia filmmel nyitja, ami 2017. március 24-én érkezik a mozikba. A tartalom és a szereplők egyelőre nem ismertek, de rövid időn belül lépniük kell, ugyanis a jövő év első felében már kezdeni akarják a forgatást. Kurtzman ejtett pár szót az új univerzum megalkotásáról is:

“Egy komplett mitológiát készülünk megalkotni, úgyhogy azon gondolkodunk, mik legyenek a szabályok? Melyek azok, amelyeket megszeghetünk, és melyek az érinthetetlenek? Az az elképzelésünk, hogy magukkal a szakértőkkel konzultáljuk meg, hogyan tudnánk a szörnyeiket a mi világunkba átültetni”

Az eredeti tervek szerint a tavaly bemutatott Az ismeretlen Drakula vezette volna fel a sorozatot, azonban – feltehetően a film igen gyenge fogadtatásának köszönhetően – erről most nem esett szó.

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..