Két hét múlva érkezik a mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük, a stúdió azonban meg sem várta a mozibemutató sikerét, és gőzerővel el kezdett dolgozni a folytatáson – aminek úgy néz ki, lassan a teljes szereplőgárdája összeáll. A Deadline információ szerint Johnny Depp fontos szerepet fog játszani a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben – egyelőre nem tudni, pontosan kit fog játszani, de az egyik kulcsszereplője lesz a történetnek.
És most a SPOILER:
Depp titokzatos karaktere már a hamarosan mozikba kerülő első részben is felbukkan. Igaz, csak egy rövid cameo szerepe lesz, de előkészíti a terepet a Legendás állatok 2. történéseinek.
Egyes spekulációk szerint Depp a Gellert Grindelwald nevű gonosz varázslót fogja alakítani, aki már a Harry Potter könyvekben is felbukkant, és egykor Albus Dumbledore barátja volt. Grindelwald hatalma csúcsán megpróbálta összefogni az európai varázslókat azzal a céllal, hogy igázzák le a teljes muggli fajt, kvázi rabszolgasorba taszítva őket. Szóval valószínűleg őt fogja alakítani Johhny Depp.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.