John Leguizamo lesz Pablo Escobar

6
575

JohnLeguizamoBrad Furman legutóbb Az igazság ára krimit tette le az asztalra, idén a Vakszerencse online kaszinós thrillerrel érkezik, most éppen a The Ballad of Pablo Escobar produkciót készíti elő. A forgatókönyvet Matt Aldrich szállította le, amelyet mindenki csak dicsérni tudott, mégis elég nehezen kezdődik el a forgatás. Oscar Isaac játszhatta volna Escobart, majd Wanger Moure vette át tőle a stafétabotot, de már ő is messze jár. Úgy tűnik, hogy John Leguizamo lesz a befutó. Az alkotás történései azután zajlanak, hogy Esobar családja csak a szerencsének köszönheti, hogy nem hagyják ott a fogukat egy robbanásban. Az autóbombás merényletet követően a címszereplő nem csak a rivális kartell, hanem a kormány ellen is háborút hirdet.
E közben Antoine Fuqua is megpróbálja összehozni a saját verzióját a hírhedt drogbárról, a Killing Pablo környékén sincs sínen minden, Javier Bardem és Christian Bale neve is megfordult a film környékén, talán Benicio del Toroval megvalósulhat a film.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. hej BJ!!! ne is mond egyszerűen még most sem hiszem el, hogy az a kis genyo lelőtte Catlito-t.annyira szurkoltunk Carlitonak.bazmeg benny blanco from the bronx.AZ EGYIK LEGNAGYOBB FILM!!! IGAZAD VAN BJ!!!figyelj, most láttam a Stand Up Guys-t Pacinoval meg Walkennel.ÓRIÁSI!!!NEKÜNK VALO!!!ha még nem láttad nézd meg vhogy.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..