Tavaly az E3 Expo keretében jelentette be a Gearbox Studio elnöke, hogy egy nagy filmstúdióval készülnek szerződést kötni a Duke Nukem videójáték mozifilm adaptációja kapcsán. A Paramount Pictures-szel időközben sikerült is tető alá hozni a megegyezést, és a legújabb hírek szerint jelen pillanatban éppen John Cena-val tárgyalnak a filmet lehetséges főszereplét illetően.

A Duke Nukem mozifilm ötlete már jó ideje kering Hollywood-ban, Lawrence Kasanoff már 1996-ban fejlesztgetni kezdte a projektet, ám az soha nem került előkészítési fázisban, 2001-ben pedig újra próbálkozott vele, ám sajnos szintén eredménytelenül.
valamivel később, Max Payne film bemutatója környékén Scott Faye producer elárulta, hogy neki is vannak tervei a Duke Nukem-mel, ám ebből – feltehetően az említett film bukása miatt – szintén nem lett semmi.

A Duke Nukem mozifilmnek egyelőre sem forgatókönyvírója, sem rendezője nincsen, az azonban már kiderült, hogy a konkrét gyártást Michael Bay Platinum Dunes cége fogja végezni, így még az is elképzelhető, hogy a Transformers filmet atyja fogja elkészíteni a filmet.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..