Jennifer Lawrence és Amy Schumer közös vígjátékon dolgoznak

0
329

Lawrence_SchumerAz éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész promóciós körútján Jennifer Lawrence a New York Times-nak nyilatkozott Amy Schumerhez, a Kész katasztrófa sztárjához fűződő újsütetű barátságáról. Abba is beavatta a nagyérdeműt, hogy jelenleg egy közös vígjáték forgatókönyvén dolgoznak az egy csapásra világhírnévre szert tett komikával, s terveik szerint a főszerepet is szívesen eljátszanák.
Nővéreket játszanánk. Már majdnem készen vagyunk az írással, csak úgy dőlnek belőlünk a sorok, már most megvagyunk vagy 100 oldallal“, nyilatkozta Lawrence. “Amy és én nagyon kreatívan hatunk egymásra. Ez életem legnagyobb élménye! Már telefonon nevetgéléssel kezdjük a napot, majd oldalakat küldünk át egymásnak, és jókat derülünk rajtuk. Holnap elrepülök Chicagoba, hogy találkozzunk. Majd összeülünk kicsit írogatni a húgával, Kimmel, akivel a Kész katasztrófa forgatókönyvén is együtt dolgoztak.
Lawrence és Schumer alig pár hónapja ismerik egymást. “Miután láttam a Kész katasztrófát, küldtem neki egy mailt. Nem igazán tudtam, mivel kezdjem, így azt írtam, hogy beleszerettem.
Nem ez lenne az első gyümölcsöző színészbarátság Hollywoodban, elég csak Matt Damon és Ben Affleck Oscar díjas közös forgatókönyvére gondolni, a Good Will Huntingra. Csak így tovább, lányok!NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..