Továbbra is kizárólag az élvonalból válogatja a főszereplőit az Universal Pictures a készülőfélben lévő szörny-univerzumához: Tom Crusie, Johnny Depp, Russell Crowe és (valószínűleg) Dwayne Johnson után most úgy néz ki, Javier Bardem is tárgyalásban van a filmtörténelem egyik legendás szörnyének szerepére.
A Variety információi szerint nevezett alak nem más is mint Frankenstein, azonban az nem tisztázott kérdés hogy a teremtő Dr. Frankenstein, vagy pedig a szörnyeteg szerepét szánják neki. A hír tartalmazó beszámoló azt is említi, Bardem karaktere valószínűleg már az önálló film előtt, valamelyik másik alkotásban bemutatkozik – akárcsak Russell Crowe Doctor Jekyll-je, aki már a jövő nyáron mozikba kerülő Múmia reboot-ban fel fog bukkanni.
A stúdió már fejleszti a Frankenstein menyasszonya filmet is, amire a pletykák szerint Angelina Jolie-t szeretnék megszerezni.
Frankenstein karaktere rendszeresen felbukkan a mozivásznakon, azonban rendszeresen meg is buknak a vele készült filmek – a 2014-es Én, Frankenstein-nek még nyögvenyelősen, de fogjuk rá, hogy sikerült összekaparnia a 65 milliós büdzséjét, a tavaly bemutatott Victor Frankenstein viszont még a szerénynek mondható 40 milliós költségvetését sem hozta vissza.
Reméljük, az Universal fordít egyet a kockán.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ