Jason Statham sorozatszerepet vállalt

0
342

Jason_Statham_szereloA tévésorozatok folyamatosan növekvő sikere miatt egyre több “A”-listás Hollywood-i színész csatlakozik be a tévésorozatok világába – Jason Statham neve korábban már felmerült a Netflix nagy sikerrel futott Daredevil sorozatának 2. évada kapcsán, végül azonban egy teljesen másik projektben kötött ki.
Már az év elején megerősítették, Statham lesz a 2004-es Torta (Layer Cake) akcióthriller folytatásának a főszereplője, az azonban csak most derült ki, hogy nem mozifilmről beszélünk, hanem egy sorozatról, ami a Gaumont International Television, a Hannibal mögött álló társaság fejlesztésében készül. A sorozatViva La Madness címen fut, akárcsak a regény, amit J.J. Connolly a Torta folytatásának írt. A szerző a forgatókönyv megírásában is részt fog venni.
A könyv középpontjában álló hősünk, miután megpróbálta maga mögött hagyni bűnöző múltján, a Karib-szigeteken ragadt. Bár régi élete egyre jobban hiányzik neki, nem térhet vissza hazájába, ahol körözött bűnöző. Egy régi ismerőse azonban úgy dönt, segít neki visszakapni az alvilágban szerzett hírnevét, és két nagydarab londoni gengsztert küld mellé: az agresszív és kiszámíthatatlan Sonny King-et, és az üldözési mániában szenvedő Roy ‘Twitchy’ Burns-t. Egy hamis útlevéllel 3 bőrönd mosott pénzt kell visszacsempészniük Londonba.
Hogy melyik kábelcsatornához kerül a sorozat, egyelőre még nem tudni, mint ahogy a tervezett bemutatót sem.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ