A Warner Bros. közzétette az első hivatalos szinopszist a The Meg-hez, amiből kiderül, hogy a Jason Statham egy komolyabb mozifilmekben még soha nem látott méretű ősi cápával, azaz Megalodon-nal fog megküzdeni. Statham korábban azt nyilatkozta a filmről hogy Spielberg A cápájának és a Jurassic Park-nak egyfajta ötvözete lesz.

Hivatalos szinopszis: “Egy nemzetközi vízalatti megfigyelő programban részt vevő mélytengeri merülőegység egy hatalmas, rég kihaltnak hitt lény támadása következtében most tehetetlenül fekszik a óceán legmélyebb árkában, a csapdába esett legénységgel együtt. Versenyt futva az idővel egy mélytengeri mentésre specializálódott búvárt (Statham) foganak fel, hogy mentse meg a legénység, és magát az óceánt a megállíthatatlan fenyegetéstől: egy történelem előtti időkből származó, 23 méteres Megalodon-tól. Amit senki sem sejt, az az, hogy Taylor néhány évvel ezelőtt már összefutott a lénnyel, és most újra szembe kell néznie legnagyobb félelmével, minden idők leghatalmasabb ragadózójával…

A projekt már jó ideje fejlesztés alatt van, több feltételezett rendező után jelen pillanatban Jon Turteltaub van a fedélzeten. A The Meg eredetileg 2018. március 2-án került volna a mozikba, a stúdió azonban augusztus 10-re tette át a bemutatót. Reméljük, ez már tartható és pár hónapon belül akár már előzetest is láthatunk a filmhez.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..