Zack Snyder és Az Igazság ligája személyes tragédiával majd vádoskodásokkal terhelt történetét nem meséljük el részletesen újra, legyen elég annyi, hogy a vetítésről kissé – vagy éppen nagyon – csalódottan távozott rajongók temetes része szívesen megnézné Snyder gyakorlatilag készre vágott változatát.

A sokáig le is tagadott Snyder-féle változatról legautentikusabban maguk a szereplők tudtak volna nyilatkozni, ám ők – feltehetően a stúdió NYOMATÉKOS kérésére – mindeddig mélyen hallgattak róla, hogy mit gondolnak a rendezőváltással együtt bekövezett újraforgatásokról, illetve az így készült filmről is csak a stúdióval leegyeztetett sablon promószövegeket ismételgették.

A csendet Jason Momoa törte meg, akinek saját filmje, az Aquaman decemberben már a mozikba is kerül, ás aki a múlt heti San Diego-i Comic Con-n a tőle megszökött módon, kertelés nélkül kijelentette, hogy:

Az igazság ligája jó volt, de Snyder változata jobb!”

Momoa kijelentése egyértelműen szétoszlatja a stúdió ködösítését az említett változat létezéséről, és nem csupán arra lehet belőle következtetni, hogy ő ténylegesen látta is a Snyder által összevágott verziót, de a szavai alapján erősen úgy tűnik, hogy komplett, befejezett filmről beszélünk, nem pedig egy félkész vázlatról.

Jason Momoa szavai valószínűleg újraélesztik a Snyder változatát követelő rajongók dühét, és még az is elképzelhető, hogy valamikor a jövőben a DC végül megadja magát, és tényleg közzé teszi az említett rendezői vágást.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..