Jancsi és Juliska: Újratölve

3
300

BoszorkányvadászokTommy Wirkola első hollywoodi munkája a Boszorkányvadászok (Hansel and Gretel: Witch Hunters) volt, a 3D-s fantasy nem  érkezett eget-földet rengető erővel, de szép csendben teljesítette a stúdió elvárásait. A Gemma Arterton és Jeremy Renner főszereplésével készült film világszerte 206 millió dollárt fialt, ami eléggé tetszetős eredmény, főleg, hogy a produkció nem emésztett fel 100-150 millió dollárt, csupán 50 millióba került.
A Paramount ismét a boszorkányok ellen küldené a testvérpárt, bejelentették a folytatást. A második rész bemutatójának az időpontját nem tették közzé, ami azt jelzi, hogy nem akarják elsietni, mellesleg talán még ők sem tudják hogyan trombitálják újra össze egy fedél alá Rennert, Artertont és Wirkolát. Persze egy rendezőt könnyen le tudnak cserélni, a norvég direktor éppen a Náci zombik (Dead Snow) következő felvonásán dolgozik, de hamarosan befejezi, mindenesetre más stúdiótól nem kapott ajánlatot. Renner az egyik legfoglalkoztatottabb színész az Álomgyárban és Artertonnak sem kell aggódnia amiatt, hogy felkopik az álla.


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..