James Wan készíti az új Mortal Kombat filmet

2
718

Mortal Kombat XFeltehetően az áprilisban megjelent Mortal Kombat X sikerének köszönhetően a New Line Cinema úgy döntött, újra pályára teszi a Mortal Kombat mozifilmet, méghozzá James Wan-nal a produceri poszton, aki a Halálos iramban 7-et is hozzásegítette, hogy minden idők 5. legnagyobb bevételű filmje legyen. A rendezésről egyelőre nem esett szó, de remélhetőleg azt is rábízzák.
Az új Mortal Kombat film sztorijáról eddig annyit tudni, hogy egy “látszólag ártalmatlan” fickó egy inter-dimenzionális háború közepén találja magát, amelyet földi harcosok és külső világból érkezett lények vívnak. Az ő feladata lesz, hogy megnyerje a Mortal Kombat versenyt, és egyben megmentse a Földet a teljes pusztulástól. Hogy a videójáték melyik karakternek szánják a sorsdöntő szerepet, még nem tudni.
Kíváncsian várjuk a szereposztást, addig is jöhetnek a tippek!2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Őszintén? A HI7 egy végletekig egyszerű film volt és nem azért lett a világ 5. legnagyobb bevételű filmje mert jó volt a rendezés. De mivel csingcsung szemű, ezért valszeg nem lesz híján a film mindenféle kapkodásnak és cicaharcnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ