James McAvoy lehet A holló remake főszereplője

3
266

James-McAvoyA legújabb hírek szerint James McAvoy (X-Men: Az elsők), van tárgyalásban a Relativity Media régóta emlegetett A holló remake-je főszerepéért. ha sikerrel jár, ő alakíthatja Eric Draven-t, akinek a szerepében 1992-ben Brandon Lee egy – azóta is sokat vitatott – véletlen balesetben meghalt.
Nem csupán maga a film, de az ominózus szerep is jó ideje beszéd tárgya: 2010-ben Mark Wahlberg-nek kínálták fel a szerepet, majd egy évvel később, 2011-ben már Bradley Cooper-t emlegették a soron következő Eric Draven-nek, ám ő is kilépett a projektből. 2011 augusztusában még előkerült Channing Tatum neve, majd egészen mostanáig hallgatás övezte a szerepet.
Sem a rendező F. Javier Gutiérrez, sem Jesse Wigutow forgatókönyvíró neve nem cseng túl jól a szakmában (igazából nem is nagyon ismerik őket), ami miatt könnyen lehet, hogy James McAvoy úgy dönt, nem tenne a jót a karrierjének egy esetleges melléfogás – ami biztos, hogy legközelebb az X-Men: Days of Future Past-ban találkozni fogunk vele. A többi meg majd kiderül.3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. nagy kár Brandon Lee-ért,szimpatikus volt, ügyes volt.hát ezt még a moziban láttuk.nem szeretem ezt a filmet,vszinű a tragédia miatt,és az ujabb és ujabb verziók sem érdekelnek.vannak olyan dolgok amiket hagyni kell.sztem ez a téma is ilyen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..