James Gunn rendezheti a Guardians of the Galaxy-t

5
146

James GunnJames Gunn, az élőszereplős Scooby Doo filmek és a Holtak hajnala remake írója, valamint a Slither – Féltél-e már nevetve? horror-vígjáték és a szuperhősökről szóló Super író-rendezője kapott felkérést a Marveltől a Guardians of the Galaxy film rendezésére.
A Marvel előtt most a Bosszúállók hihetetlen sikere lebeg. A Bosszúállók esetében is meglepő döntés keretében egy elsőfilmes rendezőre bízták a rendezést – Joss Whedon a Serenity-n kívül csak sorozatokat készített, sőt, valójában a Serenity is a Firefly sorozat oldalhajtása. Akkor miért pont őt választották? Whedon hatalmas rajongóbázissal bír, nem beszélve a mérhetetlen tudásáról a képregények területén és arról a tulajdonságáról, hogy hihetetlen módon képes vegyíteni a humort az akcióval és a horrorral (lásd: Angel sorozat). Whedonnal jó lóra tett a stúdió (meg is lett az eredménye mind szakmailag, mind üzletileg), és most hasonló kvalitású embert keresnek… s talán meg is találták Gunn személyében. A rendező jelenleg tárgyalásban van a Marvellel, de állítólag övé a projekt, ha akarja. Ha nem, akkor Peyton Reed-et ( Az igenember, Szakíts, ha bírsz) vagy a Fél Nelson író-rendező duóját, Ryan Fleck-et és Anna Boden-t keresik meg az ajánlattal.


5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..