James Cameron Schwarzenegger-re építené a Terminator 5-öt

21
197

t-800Attól a pillanatól kezdve, hogy bejelentette, hogy visszatér a színészkedéshez, Arnold Schwarzenegger és Justin Lin rendező közösen dolgozik a Terminator 5-ön, ám az még nem derült ki, mekkora szerepet kap a legújabb részben a legutóbb csupán CGI-vel visszahozott öreg T-800-as. James Cameron nemrégiben az MTV-nek adott egy interjút, amiben elárulta, hogy ő mit tanácsolt a sztárnak:
“Tavaly ősszel beszéltem vele az új Terminator filmről, és sok tanácsot adtam neki” – magyarázta. “Megpróbáltam a lehető legjobban felbátorítani. Azt mondtam neki, ne csinálja meg, ha nem az ő karakterére fókuszál. Úgy hiszem, remek történeteket lehetne mesélni erről a karakaterről, amiket még senki sem hallott.”
A Terminator 5 körül egyelőre nagy a ködösítés, annyi viszont biztos, hogy Lin már nincs benne, ugyanis a Halálos iram 6 kedvéért visszalépett.
Ti mit szóltok hozzá, legyen a T-800 és Schwarzi a főszereplő?


21 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Zene füleimnek! Végre vissza térhet swarci a Terminátorba.Igen legyen ő a T-800!!!!!!
  Csak vele az igazi!!!!
  Csak vessétek össze pl: T-2 meg a 4 ég és föld a különbség!!
  Ez épp olyan mint,hogy nem stallone lenne a főszereplő a Ramboban!!!

 2. Anno olvastam valahol (Talán régi Interpress magazinba volt még), hogy valamelyik folytatásba beleteszik, hogy hogyan tervezte meg egy fickó (Arnold) a saját arcképére a T-800-at. És valami olyan dereng, hogy csávókát az elszabadult szuper számítógép tartotta fogva abban a laborban, ahol a többi harci gépet is fejlesztették és azért fogott a fejlesztésbe, hogy a T-800 kiszabadítsa őt onnan… sikerül is neki, de nem emlékszem, hogy meghal vagy elmenekül, de a szuper gépet nem tudja leállítani. És az amikor rá jön, hogy a T-800 csak a fickó meneküléséhez kellett, nem tesz mást mint a fejlesztést felhasználja az emberek elpusztításához, mert ez az új T-800-as modell hasonlít az emberekre és könnyebben be tud majd szivárogni.

 3. Szerintem úgy beleférne a sztoriba az atomháború után is amit BBQ leírt, hogy mondjuk ez a torténet a fejlesztorol lappangott a múltbol, és csak akkor amikor Connor betor oda a 4. részben akkor aktiválja a Számítogép újra a T-800-at…
  Vagy valami hasonlo, ha lesz Terminátor 5 és Arnold Swarczenegger is benne lesz, akkor majd úgy is kitalálják hogy jo legyen! Csak csinálják már! 🙂

 4. Sziasztok!

  Én is örülnék ha az 5. részben főszereplő lenne Arnold Schwarzenegger. John Connor szerepében vagy továbbra is Bale vagy Edward Furlong-ot kéne vissza hozni.

 5. Arnold nélkül nem igazi a Terminator feeling.
  Igaz a tag már öreg, mint az országút, és inkább lógó háj és bőr van rajta, mintsem izom, de ez a korral jár.
  Szerintem mire elkezdik forgatni addigra simán fittre vágná magát a rajongót nagy örömére. 😀

 6. A T5 csakis Schwarzeneggerről szólhat! Pont miatta lehet igazán jó forgatókönyvet írni. Csak attól félek, hogy ez is olyan igazán amerikai módon lesz elcseszve, mint pl. a Mátrix trilógia…reménykedem, hogy azért helyreteszik a kisiklatott Terminátor-sztorit.

 7. Szerintem is jó ötlet lenne visszahozni Arnoldot, és szerintem teljesen kivitelezhető is lenne, csak nem mint T 800, vagy 101-es … hanem mint ember. Hiszen valószínűleg minden terminatort egy egy ember arcképére formáltak, és még plusz terminatoros pikantéria, hogy a formálandó arcot eredetileg megölték, mint ahogy teszi ezt a folyékony fém is, a többféle idősík miatt több eseménysorozat is kialakulhat, így egy olyan is amikor az elhíresült arc nem kerül mintázásra ,majd halálsorra, hanem öregen fel tud tűnni a jövőben. Aztán a sokat tapasztalt öreg, aki valójában valószínűleg ellenálló katona, összekeveredhet John Connor-ral… De számtalan más verzió is lehetne, mint például, hogy a mintavételezés után valahogy sikerült megszöknie, és így érhette meg az öregkort, és ezek után találkozik John-nal…

 8. csak végre nem egy régi terminátor hanem a legkorszerűbb terminátor ként PL ő lehetne a T 1000-es és egy pár régi T-101-es akik lennének a rosszak,és akik persze nem olyan puhányak lennének mint a T 4 -ben.

 9. Miért kellene, hogy Arnold T800-as legyen? Ez már a 3. részben is sántított: miközben T1000-eseket dobnak szemétre, annyira jó az új T-X, pont egy T800-at küldenek vissza a T-X ellen? Szánalmasan szar ötlet volt, már a 3. részben is T1000-es kellett volna, hogy legyen.

  Az 5. részben is ez a minimum szint, szerintem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..