James Cameron rendezi a Prometheus 2-őt?

8
111

james_cameronA Titanic 3D premierje alatt James Cameron rendezőt megkérdezték, mi a véleménye Ridley Scott Alien franchise-hoz való visszatéréséről, illetve hogy tervezi-e megnézni a Prometheus-t.
“Az első sorban leszek Ridley új filmjén” – felelte. “Ridley visszatérése egy újabb Alien film készítésére minden rajongó álm. Én akkora rajongója voltam az első filmnek, hogy el is akartam elkészíteni a másodikat.”
Mint tudjuk, Cameron meg is rendezte az Alien franchise második – és sokak szerint legjobb – részét, A bolygó neve: Halál-t, így megkérdezték arról is, a Prometheusnak is készítene-e folytatást, ha úgy alakul:
“Ez vicces. Amikor a Fox először megkérte Ridley-t, hogy csináljon egy újabb Alien filmet, ő inkább valami eredetit szeretett volna készíteni ahelyett, hogy a franchise-t folytatja. Amikor megkeresett engem, én éppen az Avatar-on dolgoztam.” – mesélte. “Leültünk és beszélgetünk az Alien-ről, és megláttuk, hogy a sztoriban hatalmas lehetőségek rejlenek. Honnan jöttünk? Mi jelent embernek lenni? Ezek olyan dolgok voltak, amiket Ridley eredetinek talált, és be akart építeni a filmbe”.
Cameron így folytatta: “Nem tudom, Rdley nem gondolta-e meg magát, de ezek alatt a korai beszélgetések alatt azzal az ötlettel állt elő, hogy én rendezem meg a folytatást. Ezért van még további űr a Prometheus és az Alien között. Itt válaszolnánk meg a kérdéseket, amiket a Prometheus felvet.”
Amikor rákérdeztek, hogy ez azt jelenti-e hogy ő akarja rendezni a Prometheus 2-őt, Cameron így felelt: “Meglátjuk. Jelenleg az Avatar 2-őn dolgozom, ha a Fox meg akar várni… meglátjuk, mi lesz.”


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem pusztultak ki a második részben, csak maximum azon az egy bolygón. A negyedik részben pedig nem emlékszem, hogy elhangzana az hogy ez volt az utolsó létező Alien. Amúgy pedig elejétől fogva nem folytatásról van szó, hanem előzmény filmről.

  2. A magam részéről annyit reagáltam volna még kompi sorai előtt,hogy ki van zárva,hogy ez így legyen,de csakis és kizárólag Cameron munkatempója miatt.Amennyiben a Prometheus sikeres lesz,a következő héten már be is jelentik,hogy nekiállnak a folytatásnak.Cameron 2040-ig az Avatar 2 lesz elfoglalva,utána pedig haláláig az Avatar 3-mal.Mellesleg az ilyen kaliberű hírességeknek megtiltanám az április elsejei tréfálkozást,mert szerintem ez egyáltalán nem volt vicces:-)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..