James Cameron kizárólag Avatar filmeket rendez a jövőben

14
133

james_cameronBár korábban még maga is azt nyilatkozta, hogy szeretné elkészíteni a Battle Angel filmet, valamint Arnold Schwarzenegger is bízott benne, hogy a True Lies – Két tűz között 2., valamint producere lesz a Terminator 5-nek, James Cameron elárulta, egyetlen filmet sem fog rendezni az Avatar folytatásokon kívül, valamint mások filmjeinek produceri teendőit sem vállalja ezután.
“Az utóbbi 16 évben megosztottam az időmet az óceánkutatás és a filmgyártás között. 2 filmet készítettem és 8 expedíción vettem részt. Tavaly tulajdonképpen teljesen feloszlattam a produkciós cégem. Már nem fejlesztek semmit” – magyarázta. “Az Avatar bizniss-ben benne vagyok. Időszakosan. Megcsinálom az Avatar 2-őt, az Avatar 3-at és talán az Avatar 4-et is, de nem fogom másoknak filmet készíteni. Nem fogadok be több forgatókönyvet.”


14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezt nagyon sajnálom. Akihez olyan nevek tartoznak, mint a T2 vagy Aliens, annak bűn abbahagyni. Nekem az Avatar egyáltalán nem tetszett, bíztam benne, hogy Cameron másba is belefog majd. A Trou Lies 2-re pedig nagyon kíváncsi lennék. Nekem ez fáj!

  2. Habár a pénz miatt már régóta nem kell dolgoznia és nyugodtan nyugdíjba is vonulhatna, de a rajongók kedvéért megcsinálhatna még egy pár filmet. Szerintem meg is fog.

  3. Akkor kenje csak a hajára az Avatar-jait, majd rendez más True Lies 2-őt és Prometheus 2-őt helyette. Azért még nem Ő a Hollywood-i filmkészítés Istene, de messze nem ám.

  4. Hát valaki nagyon fel****hatta az agyát, biztos sokan b***ogatták forgatókönyvekkel meg ilyesmikkel.
    Abban pedig teljesen igaz stranger- nek hogy nem ő Hollywood istene, csak félistene 😀

  5. Nem nagy veszteség ő nekünk. Mindenki az Alienst és a Terminator 2-őt emlegeti vele kapcsolatban. Mikor is voltak azok? 1986 és 1991. Azóta miket rendezett? True Lies, Titanic, Avatar. Tény hogy szórakoztatóak voltak ezek isde egyáltalán nem nevezném egyiket sem kihagyhatatlan filmnek. Fincher vagy Nolan már most több jó filmet tett le az asztalra mint Cameron.

  6. Szerintem majd meggondolja még ő magát az Avatarok után (amiből bár nagyon komálom az elsőt, de remélem nem lesz négy), és rak még elénk hasonlóan nagy filmeket, mint eddig.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..