James Cameron az Avatar folytatásáról

3
159

James CameronJames Cameron nemrég az MTV-nél (a félreértések elkerülése végett: nem a Magyar Televíziónál) járt, ahol interjút adott, melynek természetesen főleg az Avatar volt a témája. A rendező bevallotta, szóba került, hogy az Avatar második és harmadik részét közvetlen egymás után, szinte párhuzamosan forgassák. A helyzetet könnyíti, hogy az Avatar nagyrészt számítógépes vizualizációval jön létre, a színészi munka is kicsit háttérbe tolódik, így nem probléma két filmet nagyobb megszakítás nélkül forgatni. A hagyományos, élőben felvett filmeknél ez sokkal nehezebb, mivel másfél év folyamatos forgatás teljesen kikészít mindenkit, így szinte emberileg képtelenség ezt véghezvinni. Az Avatar esetében viszont megvalósítható.
Cameron arról is beszélt, hogy most elsősorban egy Avatar regényen dolgozik, mely részletesebben mesél arról a mesebeli univerzumról, de ugyanakkor a karakterek háttértörténetét is felgöngyölíti, így mindenki jobban elmélyedhet Pandora világában.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az csak természetes, hogy sokak várjájk a következő részt, viszon az kissé nyomot hagyott bennem, azaz mennyire egyszerű lesz a következő két részt nagyobb kihagyás nélküli leforgatniuk. Miért kellett akkor ennyit várni a következő részekre? Persze én is izgatottan várom a folytatást. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..