Bár az utóbbi fél-egy évben megszámolni sem tudjuk, hányszor került szóba, hogy Ben Affleck otthagyja Batman szerepét, az elmúlt napok eseményei alapján most már tényleg elkezdhetjük komolyan venni a dolgot.
Egyrész múlt héten maga Affleck is elég pesszimistán nyilatkozott róla, hogy meddig fogja alakítja a denevérembert, másrész pár napja Matt Reeves rendező azt nyilatkozta, hogy

a rendezésében készülő új Batman filmhez Jake Gyllenhaal-t nézte ki a főszerepre

harmadrészt pedig némi csalódással nyitott Az Igazság Ligája mozifilm nézői közül is sokat panaszkodtak rá, hogy a filmben kicsit úgy tűnt, Affleck már nem a BvS-ben tapasztalt lelkesedésel játszotta a karaktert.

Jake Gyllenhaal nevének felmerülésével többen is megkeresték a rendezőt, hogy vajon változtak-e a tervek a The Batman-nek kapcsolatban, egy ismeretlen forrás azonban azt nyilatkozta, hogy Reeves-nek nem áll szándékában egy újabb reboot-ot készíteni.

“A The Batman nem lesz sem előzményfilm, sem reboot. Az Igazsága Ligája Batman-je lesz… Jake Gyllenhaal 40 lesz, mire a The Batman kijön. Igaz, hogy 20 évet így is le kell dolgoznia, de nem a kora lesz a középpontban.”

A Batman franchise történetében nem lenne példa nélküli az ilyen váltás, anno Val Kilmer is ott vette fel a fonalat, ahol Michael Keaton abbahagyta, de azért szokatlan dolog az ilyen éles váltás. Talán a Flashpoint adja meg a választ a kérdésre?
Reméljük, hamarosan tisztázásra kerül a dolog…2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?!
    Affleck is minek vállalja el ha nem tudja/akarja csinálni, úgy kell még egy batman mint egy falat kenyér…

  2. Már a Nolan féle Batman után pihenőre kellett volna rakni szegény Batmant. Azóta csak hülyeségeket csinálnak, teljes ötlettelenség, szereplőket tekintve pedig kilátástalanság. Minek erőltetik?
    Be kéne látni már,hogy ez nem megy.
    Majd meglátjátok jön a 10. “reboot” is 5 éven belül, 10 különböző szereplővel és hitvány cgi sztorikkal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..