Jackie Chan nem készít több akciófilmet

16
277

jackie_chanJackie Chan éppen legutolsó, Chinese Zodiac című akciófilmjét promotálta Cannes-ban, amikor bejelentette, hogy vissza kíván vonulni az akciófilm készítéstől, és helyettük olyan filmekre koncentrálna, amelyen nem igényelnek kaszkadőrmutatványokat.
“Ez az utolsó akciófilmem” – mondta. “Elárulom nektek, már én sem vagyok fiatal. Nagyon, nagyon elfáradtam. És a világ is túl erőszakos lett.Ez az én dilemmám: szeretem az akciót, de nem szeretem az erőszakot.”
Jackie Chan több mint száz filmben szerepelt, amelyek túlnyomó többsége akciófilm volt, ám mostantól azt szeretné, ha kung-fu tudása helyett színészi képességeiről áradoznának a nézők. “Én akarok lenni az ázsiai Robert De Niro” – magyarázza. “Nem csak egy akciósztár, hanem igazi színész akarok lenni. Ki akarom törölni a rólam alkotott képet. Szeretném, ha megtudná a közönség, hogy nem csak egy komikus vagyok. Tudok játszani.”


16 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagy kár 🙁 Remélem azért lesz még akció a filmjeiben, és ha nem is, akkor azok a filmek, amikben ezután szerepelni fog, jók lesznek. Bár eddig csak jó filmeket láttam tőle, nem panaszkodom… 🙂

  2. Komoly hiba volna, mivel ő egy akció színész, ebben a körben mozog nem is tudom mióta, és lássukbe igazi színészi kvalitásokkal nem “verte” meg a jó Isten. De Niro-hoz meg semmilyen esetben se emlegesse magát egy szinten.))

  3. Én is sajnálom hogy így gondolja.
    skorpio800 : A Karate Kölyök 2-ben állítólag mint mesterként (úgy hogy nem lesz nagy akciójelenete) fog szerepelni.
    Amúgy nem igazán tudnám elképzelni Őt akciók nélkül.

  4. örök kedvenc marad mert elég sokkat tett le szerintem az egyik legjobb az akció szinészek közül jó lenne ha lenne még egy részeges filmje. én is a filmjein nöttem fel ami azért szerintem a 80 -annas évekkben elég jók voltak és még ma is azzok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..