Január elején beszámoltunk róla, hogy A Han Solo spin off-ban a legendás csempész korai éveibe kapunk betekintést, a stúdió pedig már több mint 2500 ifjú tehetséget tesztelt le, hogy kiválasszák a leendő utódot.
A végső döntést egyelőre még nem hozták meg, azonban az már kiderült, hogy a finalisták között szerepel Jack Reynor és Logan Lerman is, akik az MTV-nek már beszéltek is a dologról. A casting folyamatáról ugyan nem árulhattak el semmit, de Reynor elmondta, hogy véleménye szerint bárki is kapja meg a szerepet, Harrison Ford-ot nem lehet imitálni.

“Harrison Ford-ról beszélünk. Ezt nem tudod imitálni. Meg se próbáld, hogy leutánzod. Ennek valami újnak kell lennie. Valami olyannak, amire a közönség reagálni tud”.

Logan ennél sokkal szűkszavúbban nyilatkozott, amikor a sorsfordító szereppel kapcsolatos érzéseiről kérdezték:

“Nem hiszem, hogy nagyon meg kellene ijednem (a szereptől). Szerintem szórakoztató lesz”

Jack Reynor a Transformers: A kihalás koraból lehet ismerős nekünk, míg Logan Lerman-t a Percy Jackson filmekben és a Harag-ban láthattuk – utóbbi kicsit ismertebb és tapasztaltabb, azonban korántsem biztos, hogy ez most az ő malmára hajtja a vízet. Ráadásul ez csak két név a listáról, amiről fogalmunk sincs, hány színészt tartalmaz…
Phil Lord és Chris Miller rendezők szerint a végső döntés két héten belül meglesz.
Kíváncsian várjuk.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ