Januárban jelentette be a Fox, hogy 24: Legacy címen újraindítja a ikonikus sorozatot, aminek főszerepében ezúttal nem Jack Bauer, hanem egy Eric Carter (Corey Antonio Hawkins) nevű ipse lesz látható Miranda Otto és Ashley Thomas kíséretében. A Rolling Stone azonban nemrég interjút készített Kiefer Sutherlanddel, aki elég rejtélyes módon azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy Jack Bauer is kap valami szerepet az új szériában. A moszkvai börtön, úgy néz ki, mégsem az utolsó állomás…

“Már kétszer kimondtam és mindkét alkalommal tévedtem, szóval többet nem fogom mondni” – nyilatkozta. “Fenomenális a forgatókönyv. Szerintem hihetetlenül felszabadultak az írók, hogy végre nem Jack Bauer egy újabb rossz napját kell kitalálniuk. Új karaktereknek kell egy sztorit írniuk. Bauer azonban még mindig odakint van, szóval, sosem tudhatod, mi fog történni.”

A sorozat középpontjában álló Eric Carter kemény és intelligens karakter, aki elég rossz környéken élt, mielőtt beállt a hadsereg rangerei közé. A sorozat indulásakor már leszerelt és visszatért feleségéhez, Nicole-hoz, a múlt azonban mégis utoléri. Ha minden igaz, Eric a CTU segítségét kéri, hogy megmentse felesége életét, és megállítson egy eddiginél nagyobb volemenűnek tervezett terroristaakciót.
Kíváncsian várjuk, vajon tényleg visszatér-e a legendás Jack Bauer…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ