Írják a Narnia Krónikái 4. – Az ezüst trón forgatókönyvét

10
2162

Az_ezust_tron2010-ben mérsékelt sikerrel mutatták be a Narnia krónikái – A Hajnalvándor útjat (írhattam volna mérsékelt bukást is, ugyanis csak a nemzetközi vetítések mentették meg a filmet a leégéstől). Bő három évnek kellett eltelnie, hogy a stúdió elkezdje előkészíteni a C.S. Lewis regénysorozata alapján készülő franchise negyedik részét, aminek forgatókönyvét a legfrissebb információk szerint a Pi élete írója, David Magee fogja elkészíteni.
“Mindig is imádtam a Narnia Krónikáit, mindig is arról álmodoztam, hogy megtalálom a saját átjárómat Narnia birodalmába. Sok-sok év után most végre egy kicsit beteljesülhet a kívánságom azzal, hogy megírom a Narnia Krónikái 4. – Az ezüst trón adaptációját – ennél izgatottabb már nem is lehetnék.” – nyilatkozta Magee.
A regény tartalma: Caspian király uralkodásának nyugalmát baljós események zavarják meg: felesége halála után egyetlen fia, a trón várományosa is nyomtalanul eltűnik. Jill és Eustace Aslan parancsára Narniába érkezik, hogy – a négy jelet követve – kiszabadítsák az elrabolt Rilian herceget. Küldetésük végrehajtásában segítségükre lesz Borongány, a mocsári flanga, aki a legerősebb bűbáj és varázslat közepette is bizonyítja hűségét.
Hőseink végül eljutnak Lennvilágba, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg…10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Most az a gondom, hogy meg fogom én ezt nézni, mert láttam az előző hármat is és szeretnék következetes maradni 🙂 De az a baj, hogy nem emlékszem az előző háromra, így újra kell néznem majd azokat is. Viszont mivel nem emlékszem rájuk, így nagy rá az esély, hogy marhára nem tetszett az egész. –> Lehet jobb, ha hagyom az egészet 🙂

  2. Nagy rajongója vagyok a könyvnek. Azt gondolom, hogy a filmek közül az első kettő jól sikerült, bár természetesen hollywoodtól megszokottan bőven volt módosítás a könyvhöz képest, de a harmadik résznél az az érzésem volt, hogy aki csinálta, mint ha kényszerből csinálta volna és minél előbb le akarta tudni a dolgot, valamint a harmadik résznél már túlzásba estek a könyvtől való eltérésben. Ha már egy ilyen lelkes embert találtak az új feladatra, akkor bízom benne, hogy visszahozza azt ami szerethető volt az első két részben. Biztos megnézős film nekem.

  3. Szertintem ez a rész ami következik nem lessz olyan érdekes mint az előző 3,mivel ebben a részben nem lessz benne a 4 főszereplő akit már megszoktunk. De majd meglássuk én várom már.

  4. Peter-ék nélkül nekem nem Narnia a Narnia. Ettől függetlenül lehet, hogy szép meg jó de azt hiszem a Narniát szerető emberek nem szokták meg, hogy nélkülük “harcoljanak” a gonosz ellen.

  5. EGYSZERUEN IMADOM A NARNIA KRONIKAI FILMEKET MELEGSEGEL TOLT EL HOGY NE ADJ FEL SOHA SEMIT NE PROBALJ MAS LENI AMI VAGY EZT SUGALJA A FILM MEG AZ IS HOGY LEGY BATOR OSZINTE ES HU. NEKEM A NARNIA KRONIKAI FILMSOROZAT VALTOZAST HOZOT AZ ELETEMBE KICSIT DEPIS VAGYOK NEHA DE A NARNIA KRONIKAI ATSEGITNEK .SOKAL ERTELMESEB MIND EGY FILM AMIBE GYILKOLNAK MEG VEREKEDNEK . KOSZONOM H VAGY NARNIA KRONIKAI

  6. imádom a narnia krónikáit mind a filmeket mind a könyveket. nagyon várom már a negyedik részt, remélem nem cseszik el. amúgy nem értem sokak szerint miért szar a harmadik rész, szerintem azon kívül hogy eltér a könyvtől, nincs semmi baja. dehát ízlések és pofonok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ