Interstellar – Anne Hathway Christopher Nolan sci-fi-jében

5
92

annehathway1Christopher Nolan következő filmje az Insterstellar sci-fi lesz, amelyről eddig keveset tudunk, de a lényeg, hogy néhány tudós átsuhan egy féreglyukon és a produkcióhoz Kip Thorne fizikus elméleteit használják fel. Anne Hathway lesz az egyik főszereplő, akiről kijelenthetjük, hogy elérte a sztárfokozatot. A színésznő nemrég Oscart kapott a Nyomorultakban nyújtott alakításáért, előtte pedig Selina Kyle-t, azaz a Macskanőt játszhatta el A sötét lovag: Felemelkedésben. A Batman filmet szintén Nolan dirigálta, aki a munkálatok alatt láthatta, hogy jó döntés volt Anne Hathwayt leszerződtetni a filmre és mivel meg volt elégedve vele nem meglepő, hogy szeretne újra vele dolgozni. Az Interstellar főhőse Matthew McConaughey lesz, bemutató 2014 november 7-én esedékes.


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A végén még kiderül, hogy Nolan még “szúrta” is a forgatási szünetekben a hölgyet! 😀 Bár megérteném. De!!! Kétségtelen, hogy Anna kiváló színésznő és nem szorul rá a kanapés filmszerep osztásra. Ha lett is volna köztük valami, az nyilván csak szenvedélyből lett volna 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..