Íme Ultron a Bosszúállók 2-ből

11
587

Bosszuallok_2_UltronAz EW magazin dupla számának címlapján mutatkozik be először teljes valójában Ultron, a Bosszúállók 2 főgonosza, aki igazából nem is gonosz, csupán meg akarja javítani a világot. Sajnos azonban ehhez el először el kell törölni minket, embereket a Föld felszínéről.
Az Avengers: Age of Ultron egy olyan világba repít minket, ahol korábban megismert szuperhőseink már dögfáradtak a sok világmentéstől, és Tony Stark erre kínál megoldást Ultron személyében, aki nem más, mint egy önellátó, önfejlesztő mesterséges intelligencia amit Stark azért hozott létre, hogy segítsen a Bosszúállóknak elhárítani a fenyegetéseket. Az emberi érzelmek hiánya azonban okoz némi problémát, Ultron ugyanis rövid elemzés után rájön, hogy minden sokkal jobb lenne, ha az emberi faj egyszerűen megszűnne létezni.
Joss Whedon rendező így magyarázza: “Ultron a teljes képes vizsgálja, és arra jut, hogy : “OK, itt radikális változások kellenek, ami sok erőszakkal fog járni, de után minden jobb lesz. Nem uralkodni akar, csupán küldetése van. Meg akar minket menteni.”
Ultron nem csupán egy robot, de egy program is, amely képes feltölteni magát bárhova, és eltűnni a Felhőben. Újjá is tudja építeni magát, ha kell, ha kell minden egyes alkalommal erősebb fizikai formát felvéve.
Summa Summarum: Nem lesz egyszerű dolguk a Bosszúállóknak.
UPDATE: Pár kép is érkezett a filmből.
Avengers: Age of Ultron képek11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az a vicces az egészben hogy a rendes képregény verzióban nem Tony Stark hozza létre Ultront hanem Hank Pym(Ant man”Hangyaember”). Elméletileg elő is áll a Marvel majd vele csak azt hittem hogy kicsit hamarabb.

  2. Szerintem ha nem lesz benne olyan zúzás a csiturikkal mint az első részben akkor nem lesz jó film. Az első része hihetetlenül jó volt . FANTASZTIKUS FILM VOLT AZ ELSŐ RÉSZE!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..