Laura Kinney, azaz X-23-as névű klón Wolverine 3 (vagyis: Logan)-ban szerepléséről már jóval a forgatás kezdete előtt voltak pletykák, és bár egyre több jel utalt rá, hivatalosan eddig még senki sem erősítette meg, hogy tényleg benne lesz a filmben.
A Logan hivatalos Instagram oldalán azonban tegnap megjelent egy kép, amin a The Refugees sorozatból már ismerhető Dafne Keen nevű ifjú színészpalánta látható, egyetlen felirattal: Laura.
Az ártatlan tekintetű kislány ezek szerint nem más, mint Wolververine klónja (szám szerint a 23-dik), aki az X-Men: Evolution sorozatban bukkant fel először, majd később a képregénybe is átkerült. A lányt egy Craig Kyle nevű gonosz tudós hozta létre Rozsomák véréből (Az X-Men – Apokalipszis stáblista utáni jelentében ezt lopták el), és a mutánssal szinte teljesen megegyező képességei vannak: visszahúzható adamantium karmok (szám szerint kettő), elképesztő regenerációs képesség, emberfeletti erő/gyorsaság/reflex és felfokozott érzékszervek. A szivar és a tömények iránti vonzalmát reméljük nem örökölte…
A legnagyobb kérdés Laura Kinney kapcsán az, hogy vajon vannak-e a karakterrel távlati tervei is a stúdiónak?
Jól tudjuk, hogy a Logan lesz az utolsó film, amiben Hugh Jackman Rozsomák szerepét magára ölti, és szerintünk benne van a pakliban az is, hogy amennyiben a közönség jól fogadja Laura Kinney-t, az a későbbiekben talán ő fogja átvenni tőle a szerepet…
Ti mit gondoltok?

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..