Múlt hónapban végre elkezdődött a forgatása a New Line Cinema berkeiben készülő Az remake-nek, most pedig megérkezett hozzá az első hivatalos kép is, amelyen a főgonosz Krajcáros, a bohóc látható, akit Bill Skarsgard alakít majd a filmben. A teljes képet ITT érhetitek el.
Skarsgard az Entertainment Weekly-nek beszélt a karakterről.

“Hihetetlenül extrém karakter. Emberfeletti. Még a teljes szociopatáknál is rosszabb, hiszen még csak nem is ember. És nem is bohóc. Én csak egyet játszok a lények közül, amit Az megteremt.”

Stephen King regénye két filmben lesz elkészítve, az elsőben a magukat “Vesztesek klubjának” nevező gyerekek lesznek a középpontjában, a másodikban pedig már felnőttként térnek vissza a főszereplők, hogy egyszer és mindenkorra megállítsák a gonosz entitást, amivel gyerekként egyszer már megküzdöttek. Bill Skarsgard elárulta, hogy a film újfajta megközelítésben kezeli majd a regényt.

“Fontos, hogy valami teljesen újat és eredetit készítünk. ‘Az” nagyon élvezi Krajcáros alakját, élvezi a játékot, és a vadászatot. Ami azonban vicces egy gonosz entitásnak, az nem olyan vicces másoknak.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..