Ilyen lett volna Nicolas Cage Superman-ként. Nem kamu

5
177

Nicolas Cage SupermanSok sok évvel azelőtt, hogy Henry Cavill magára ölthette Az acélember ruháját, Tim Burton is akart készíteni egy filmet a szuperhősről, amely a Superman Lives címet kapta volna. Az évek során már több vázlat és kép is napvilágot látott a filmhez, amelynek fő szerepét eredetileg Nicolas Cage-nek szánták, a mai nap azonban előkerült egy 1997-es archív felvétel is, amelyből immár ténylegesen láthatjuk, hogyan festett volna a sztár a neki tervezett öltözékben – természetesem megszokott, hosszú hajával.
Akit ennél behatóbban érdekel a téma, annak is jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis hamarosan a mozikba kerül egy dokumentumfilm, amely a The Death of Superman Lives: What Happened? címet kapta, és alaposan körbejárja a témát, interjúkat tartalmaz Tim Burton-nel, a producerekkel és a designerekkel egyaránt, valamint betekintést nyújt az előkészületi munkákba.
A kapcsolódó videót megtekinthetitek ITT.
Vélemények?5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Cage fizimiskája (és most nem csak a hajára gondolok) nem teszi alkalmassá Superman eljátszására. Szerintem nem vesztettünk sokat azzal, hogy nem készült el a film.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ