Szinte minden nap valami új hír a Transformers: The Last Knight környékéről, tegnap este éppen Michael Bay rendező tette közzé a hivatalos weboldalának nyitólapján a közönségkedvenc Űrdongó új autós kinézetét, ami – nem túl nagy meglepetésünkre – a 2016-os Chevrolet Camaro modell egy feltuningolt változata. Feltehetően hamarosan érkeznek a többiek is.
A Transformers ötödik felvonásában Optimus Prime nagy utazása indul a kozmoszon keresztül: a Quintesson-okat keresi, akik a legenda szerint a Transformers faj létrejöttéért felelősek. Időközben a Földön egy új idegen faj fenyegetése üti fel a fejét, ami miatt Cade Yeager (Mark Wahlberg), Lennox (Josh Duhamel) és feltehetően Epps (Tyrese Gibson) is kénytelen lesz újra harcba szállni.
A múlt héten kiderült, hogy a filmben Sir Anthony Hopkins, Isabela Moner és Jerrod Carmichael is felbukkan, ám a pontos szerepére egyiküknek sem derült fény.
Visszatérve űrdongóra, immár egészen pontosan tudjuk saját spin-off-jának bemutatóját: 2018. június 8.

1 hozzászólás

  1. Spin-off?! De mineeekkk??? Ez az elbagatellizálás kora. A Star wars-ban is ez a Zsivány egyes film….. , komolyan gyerekek… A Disney csak fejni akar de a 7 rész is csak úgy össze volt dobva, sima tévéfilmnek elment… sajna! 🙁

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ