2009-ben Rob Zombie megpróbálta feltámasztani az egykor oly sikeres Halloween horror-franhise-ot, a H2: Halloween 2 azonban mind kritikai, mind bevételi tekintetben csúnyán elvérzett.
Michael Myers azonban jövő októberben, az eredeti Halloween – A rémület éjszakája 40. évfordulóján újra visszatér a mozivásznakra, és még ha a rendezői székben nem is ő fog ülni, úgy tűnik, hogy egy igazi John Carpenter horrorfilmet lesz alkalmunk újra megnézni.
A ComingSoon riporterének Jason Blum, a film producere nyilatkozott Carpenter bevonásáról.

“Egyetlen komolyabb lépést sem teszünk az ő jóváhagyása nélkül, a példa kedvéért David (Gordon Green, a rendező) és Danny (McBride, a forgatókönyvíró) leszerződtetése az ú belegyezésével történt. Jóváhagyta a legelső vázlat, az első forgatókönyvet és Jamie Lee Curtis visszahozását is. Bármikor, amikor komolyabb kreatív döntés hozunk, őt is belevonjuk, semmit sem teszünk az áldása nélkül.”

A leírás alapján azt hihetnénk, hogy Carpenter valami fontos pozícióba le is szerződött a produkció mellé, ám Blum szavai alapján úgy tűnik, puszta szívességből segít a stúdiónak:

“Megkerestük, és megkértük rá, hogy ő is vegyen részt benne. Semmiféle szerződés, anyagi vagy bármilyen más elkötelezettség nincs a dolog mögött. Egyszerűen elmentünk hozzá, és megkértük, hogy segítsen nekünk.”

A film pontos sztorija még nem ismert, annyit azonban tudunk, hogy Jamie Lee Curtis újra visszatér Laurie Strode szerepébe, hogy felvegye a harcot a maszkos figurával, aki elől épphogy meg tudott azon az ominózus 40 évvel ezelőtti éjszakán.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..