Kiderült, hogy ki lesz az ellenfele a Halálos iramból kivált Dwayne JohnsonJason Statham duónak saját új filmjükben (sorozatukban?), a jelen pillanatban Hobbs és Shaw címen futó alkotásban. A stúdió Idris Elba-t válaszotta ki a szerepere, aki bár időnként feltűnik egy-egy rosszabb filmben is (pl. A Setét Torony), az egyik legtehetségesebb és legfoglalkoztatottabb színész Hollywood-ban.

Idris Elba az eddig ismert pletykák szerint egy Mr. Null nevű nemzetközileg ismert terroristát fog alakítani, és az is elképzelhető, hogy a Halálos iramban 8-ban megismert Cipher-rel, azaz Charlize Theron-nal is találkozhatunk majd a filmben.

Dwayne Johnson a Twitteren üdvözölte kollégáját: “Ő egy nagyon gonooosz ember. Isten hozott, haver, @idriselba tárt és tetovált karokkal várlak a #HobbsAndShaw Halális iramban spin-off filmben. Minden hős csak annyira jó, amennyire az ellenfele. Mehet a zene, indulhat a tánc…”

A Hobbs és Shaw 2019. augusztus elején kerül a mozikba, a Halálos iramban franchise 9. része pedig bő fél évvel utána, 2020. áprilisában érkezik – kíváncsian várjuk, vajon Vin Diesel, vagy Dwayne Johnson csapata teljesít jobban a vetítéseken…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..