Már jó ideje tudjuk, hogy a XXX: The Return of Xander Cage-ben az első filmben elhalálozott Xander Cage (Vin Diesel) feltámad hamvaiból, sokan megjegyezték azonban, hogy szívesen megnéznének egy folytatást a második részhez is, amelyben Ice Cube vette át a főszerepet Diesel-től. A legújabb hírek szerint elképzelhető, hogy mindkét tábor örülhet, a Moviehole beszámolója szerint ugyanis információk szerint Darius Stone karaktere is szerepelni fog a filmben, és itt nem egy camo-ról, hanem komoly részvételtől beszélünk.
“(Darius Stone) Ezúttal fenyegetést fog jelenti – nagyon szórakoztató lesz, egy rakás remek szöveggel és nagyon jó akciójelenetekkel.” – állítja a magát megnevezni nem kívánó forrás.

A jelenleg megerősített szereplőgárda (Samuel L. Jackson, Tony Jaa, Jet Li, Deepika Padukone, Nina Dobrev, Conor McGregor) Vin Diesel-lel az élen komoly bizakodásra ad okot, könnyen lehet, hogy a végén egy Halálos iram-hoz hasonló sikereket elérő franchise kezdetét láthatjuk.

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az első részben nem hal meg, de a második részben megemlítik, hogy egy extrém mutatvány során meghalt. Ha jól emlékszem Samuel l. Lackson karaktere mondja.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ