Hummingbird poszter – Jason Statham, a homeless

5
86

Hummingbird_poszterJason Statham-ről egészen biztosan nem a drámai alakítások jutnak eszünkre, a gyilkos tekintetű zúzógép azonban úgy tűnik, a “az év legjobb akciójelenete” címnél komolyabb babérokra is igényre tart. Steven Knight, az Eastern promises – Gyilkos ígéretek forgatókönyvírójának első filmes rendezésében, a Hummingbird-ben Statham ugyan egy olyan ex-kommandóst alakít, aki teljesen lezüllik és hajléktalanná válik, mígnem egy ifjú apáca személyében – aki összekeveri valaki mással – megváltásra talál.
A drámai felvezetés után aztán természeten magára kedvenc Feláldozhatónk, és betört fejekkel és zúzódásokkal kövezi ki az utat, amely szerelme beteljesedéséhez vezet – remélem senki nem is gondolta komolyan, hogy nem így lesz.
A film mozibemutatója/DVD megjelenése még nem ismert, de remélhetőleg hamarosan kapunk egy trailert is hozzá.


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. vszinű 10év mulva nosztalgiával fogunk emlékezni a nagy statham mozikra,az akkori szarok közepette.amugy statham még mindig a blöffben volt a legjobb sztem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..