Hulk rombolni fog az Avengers: Age of Ultron elején

7
221

HulkAz Avengers: Age of Ultron első tíz perce igazi csemege lesz Hulk rajongóinak, a hírek szerint ugyanis a film elején a zöld óriás fékezhetetlenül fog tombolni Johannesburg utcáin. Kíváncsi leszek rá, ki állítja meg, hiszen az egyedüli, aki erőben nagyjából partiban van vele, az Thor, ő pedig nem a szomszéd utcában lakik…
Az állítást két kézikamerás (vagy inkább telefonos) színfalak mögött videó is bizonyítja, melyek egyikén egy Hulk torzót forgatnak körbe-körbe, míg a másikon egy teherautót pattintanak odébb. A videókat egy Nathi_Artist nevű user töltötte fel az Instagramra.
Mivel a gyártás már elkezdődött Dél-Afrikában, remélhetőleg érkeznek majd további képek-videók is.7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem az tetszett az első részben mikor Lokit elpüfölte 😀
    – Isten vagyok,nNem érhet hozzám senki, vagy Isten vagyok, nem árthat nekem senki (valami ilyesmit mond Loki.
    – Nyikhaj Istenke.- Feleli Hulk miközben püföli 😀

    meg kéne már néznem újból 😀

  2. Javítsatok ki, de azt hiszem Sólyomszem is meg tudja fékezni. Van valami robbanós nyílvesszője, amiből valami nyugtató gáz jön ki vagy mi fene. Nem? Lehet már keverem a sok sztorit. 🙂 Ha így van ugye ő lenne az “olcsóbb” megoldás.

  3. Van egy planat Hulk nevű rajzfilm, abban annyira felhúzza magát, hogy nem tud leállni és elteleportálják egy másik bolygóra. Kétlem, hogy itt is ez lesz 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..