Az első Bosszúállók film egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Loki “Nekem nem árthatsz, én isten vagyok” kijelentése után Hulk felkapja őt, majd rongybabaként a földhöz csapja néhányszor – a legújabb hírek szerint a jövő novemberben érkező Thor: Ragnarok egy újabb menet elé néz a páros, és remélhetőleg ezúttal Loki egy kicsit felkészültebb lesz a korábbinál.
A hír a mostanában leggyakrabban a James Bond szerep kapcsán emlegetett Tom Hiddleston -tól érkezett, aki a Wizard World Philadelphia rendezvény egyik meghívottja volt.

“Nem titok, hogy Hulk is feltűnik a Ragnarok-ban, és a legutóbbi alkalommal, amikor egy szobában voltak, hát nem lett túl jó vége Lokinak. Szóval, most egy kicsit pipa rá. Vicces lesz, majd meglátjátok.”

A filmről Chris Hemsworth-öt (Thor) nyilatkozott egyet, eképpen:

“Úgy hiszen, egy jó értelemben vett, hatalmas hangulatváltás van folyamatban, olyan, amit még sosem láttunk. Taika Waititi, a rendezőnek hihetetlen érzéke van a humorhoz, és teljes szívvel csinál mindent, amibe belefog, azonban itt most egy teljesen más Thor és teljesen más Loki lesz. Szerintem lesz egy….egy olyan világba utazunk, amilyen még sosem láthattunk. Vicces így kerülgetni a témát, de sajnos nem mondhatok túl sokat.”

A Thor: Ragnarok nemhivatalos története szerint Loki a gonosz Hela-val (Cate Blanchett) összefogva száműzi Thor-t Asgard-ból és megsemmisíti nagyhatalmú pörölyét, Mjolnir-t. Thor egy gladiátorbolygóra kerül, ahol arra kényszerítik, hogy szálljon szembe az aréna jelenlegi bajnokával, Hulk-kal – ami egy közös kozmikus utazáshoz vezet…

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ