Hugh Jackman szerint Tom Hardy lehetne az új Wolverine

9
571

Tom-Hardy-WolverinePár napja jócskán felkavarta az internetet Hugh Jackman, ugyanis az elpusztíthatatlan mutáns szerepéből kiszállni készülő sztár megnevezte egyik lehetséges utódját: Tom Hardy.
Jackman a következő nyilatkozatot tette az ügyben: “Nem gondolkodtam ugyan túl sokat a dologról, de már rengetegen megkérdezték, és mindig ezt válaszoltam: Nem akarom megkönnyíteni a stúdió dolgát, a helyettesítésem ügyében. Egy filmem még hátra van ugyan, de biztos vagyok benne, hogy már zajlik a párbeszéd róla. Biztos vagyok benne, hogy fiatalabb lesz nálam. Szerintem Tom Hardy remek választás lenne.”
Mint az már többször elhangzott, Jackmant 2017-ben, a Wolverine 3-ban láthatjuk utolsó alkalommal Rozsomák szerepében, ám nyilvánvaló, hogy a 20th Century Fox nem szeretne megválni az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező képregényhősétől. Hogy a franchise rebootolásra kerül, vagy a készítők megoldják valahogy, hogy Logan képességei átöröklődjenek utódjára, és folytatják a sorozatot, még nem tudni.
És hogy mi a véleményünk arról, hogy Tom Hardy vegye át Rozsomák szerepét? Tény és való, hogy Jackman annyira egybeforrt a szereppel, hogy szinte képtelenség helyettesíteni. De ha valaki, akkor Tom Hardy talán kitölthetné az űrt.
A cikk elején látható remek vázlatot a BossLogic készítette.9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. csinálhatnák már korhatárosra a kövi részt mert az első kettő elég gyenguszra sikeredett sztem…azért sajnálom h Jackman kilép a sorozatból pedig rohadt jól hozta a karaktert 😀 ez olyan lesz nálam mint a tranzi sorozat a negyedik részt nem tudom a mai napig megszokni h mások a szereplők…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ