Hugh Jackman egy 17 éven keresztül tartó szereptől búcsúzott el idén a Logan – Farkas-sal, és bár még fél éve sincs, hogy abbahagyták a mozik a film vetítését, már többször szóba került a Wolverine reboot lehetősége – Scott Eastwood például, hacsak névlegesen is, de már jelentkezett is a szerepre.

Sokan talán úgy gondolják, hogy Hugh Jackman nem igazán örül neki, hogy a stúdió azt fontolgatja, hogy egy fiatalabb színészre cseréli a karrierjét végigkísérő karakter, a színész azonban nemrég elárulta, hogy kifejezetten örülne neki, ha az öröksége tovább élne. Amikor erről kérdezték, Jackman-nek eszébe jutott az is, hogy a stúdió eredetileg nem is őt, hanem Dougray Scott-ot szerződtette le a szerepre, és Jackman csupán némi időzítési konfliktusnak és egy vállsérülésnek köszönhette, hogy végül ő játszhatta el Wolverie szerepét.

“Amikor találkoztam vele, mondtam neki, hogy “Haver, nagyon sajnálom.” Erre ő azt felelte: “Nekem ez csak üzlet, te viszont most kaptad meg az egyik lehető legnagyobb filmes szerepet, szóval, gyerünk, adj bele mindent!”. Emlékszem rá, hogy mennyire lenyűgözött a nagyvonalúsága, és amit mondott, remélem, ma már én is elég “nagy” vagyok, hogy amikor valaki átveszi a szerepet, ugyanezt megtegyem. Egyszerűen csak örülök neki, hogy a karakter örökségének a része lehettem, és úgy érzem, hogy a nagyszerű karakternek tovább kell élnie új részek és új színészek jóvoltából. Bond, Superman, Batman… Valahogy így.”

Épp tegnap este érkezett a hír, miszerint a Logan – Farkas-ban bemutatkozott X-23-as mutáns, Laura is megkaphatja a saját filmjét, ám ezek után nem lepődnénk meg rajta, ha az elkövetkező pár hónapban egy új Wolverine film fejlesztése is elindulna…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..