Hugh Jackman és Miley Cyrus közös filmje

3
83

hugh_jackman1Egy héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy Hugh Jackman és Miley Cyrus együtt ebédelt a Los Angeles-i Morton’s Steakhouse. Az ebéd két producer kinézetű ember társaságában zajlott, és szemlátomást üzlei ügyekről tárgyaltak. Rögtön el is indultak a találgatások, amik alapvetően két téma körül forogtak:  Cyrus fog szerepet kapni az X-Men kezdetek: Farkas következő részében, vagy Jackman fog vendégszerepelni a Hannah Montana Show-ban. Az igazság – ahogy lenni szokott – teljesen más.
Jackman és Cyrus éppen egy közös filmre készülnek, ami a Több, mint testőr Kevin Costner filmen (The Bodyguard) alapul, és jelenleg “Personal Security” munkacímen fut. Jackman egy New York-i nyomozót alakít, akit egy emberablási kísérlet után  testőrnek fogadnak egy komoly vagyont örökösévé vált problémás tinilány (Cyrus) mellé.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Úristen, ebből is egy nagy szar lesz…Asszem az egész filmet végig fogom röhögni…Miley Cyrus-t egy élet választja el Jackman-től, hogy tudná eljátszani?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..