Hugh Jackman a Bosszúállókban szeretné látni Wolverine-t

7
461

hulk_vs_wolverineMár csupán napok vannak hátra, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai a mozikba kerüljön, Hugh Jackman azonban már szorgosan rója a sajtóköröket, és több meglepő nyilatkozata is napvilágot látott. A színész a közelmúltban elárulta, hogy a Wolverine 3 kapcsán immár megváltozott a véleménye a korábban hangoztatott visszavonulásról, tegnap pedig azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné, ha Rozsomák A Bosszúállók csapatába is bekerülne.
“Nagyon szeretnék őt a Bosszúállók részeként látni. Amúgy is teljesen diszfunkcionális a csapat, azt hiszem, Wolverine remekül illene bele. Ő is imádná.”
Arra a kérdésre, hogy A Bosszúállók melyik tagjával küzdene meg legszívesebben, a következőt mondta:
“Kétségen kívül Hulk az, akivel harcba keveredne. Mindkettő mogorva, haraggal teli karakter, akik biztosan összetűznének egy ponton. Nagyon szórakoztató lenne. Nem tudom, menyire lenne jó vidám leforgatni, mive biztos vagyok benne hogy rossz vége lenne számomra, de hé, ő bármiből képes meggyógyulni.”
A képregényekben Rozsomák egy alkalommal valóban a csapat tagja volt, a mozis világban ez az jóval trükkösebb lenne, mivel Wolverine jogait a 20th Century Fox, a Bosszúállókét pedig a Marvel Studió birtokolja.
Az együttműködés azért persze nem lehetetlen…7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. És szerintetek a mostani Wolverine passzolna abba a világba, ahol beszélő mosómedve van és mindenféle földönkivüli? Vagy ahol az egyik Avengers tagnak az a képessége, hogy pontosan tud kilőni nyilakat? Jobb ha az X-MEN megmarad a saját sötétebb univerzumában.

  2. Az mindegy, hogy szerintünk illene-e bele. Benne van. Ez képregény történelem. Az, hogy kicsi az esély egy ilyen kooperációra a stúdiók között az viszont más tészta. Mellesleg az Avengers jelenlegi stílusa sem épp egy túl vidám világot fest fel, csak ezt feledteti az, hogy humorral igen csak ízletes a fűszerezése a Marvel filmeknek.

  3. Duran: Épp ez az, hogy nincs benne. A képregény és a film két külön világ. Ha a filmes Avengerst és az X-MEN-t összemosnák, akkor mitől lenne különleges egy Black Widow vagy egy Hawkeye abban a világban, ahol Magneto, Xavier, Jean Grey stb. léteznek? Vagy például a legutóbbi Wolverine filmről eltudnád képzelni, hogy abban a világban játszódott, amelyikben a beszélő mosómedve és a beszélő fa is léteznek? Jól van ez igy, ahogy most van.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..