A Marvel holnap végre közzéteszi az első előzetest a Bosszúállók várva várt harmadik részéhez, a Bosszúállók: Végtelen háború-hoz – addig is egy kis kedvcsináló videót dobott össze a filmhez, amelyben népszerű hőseik idáig vezető útjából, illetve a rajongók reakcióiból kapunk egy kis összefoglalót.
A trailer érkezésének órára pontos időpontja egyelőre nem ismert.
A Bosszúállók: Végtelen háború hivatalos tartalom: “Mialatt a Bosszúállók és szövetségeseik tovább védelmezik a világot az egy hősnek túl nagy veszedelmektől, egy új fenyegetés bukkan fel a kozmosz árnyékából: Thanos. A becstelen intergalaktikus zsarnok célja, hogy összegyűjtse a 6 darab, elképzelhetetlen erőt hordozó végtelenség kövét, és arra használja őket, hogy az egész valóságra rákényszerítse ördögi akaratát. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezette őket – a világ sorsa és saját létezésük soha nem volt még ennyire bizonytalan.”
Nem is szaporítjuk a szót, jöjjön végre a trailer!1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..