Hivatalos képek az Amerika Kapitány: Polgárháborúból

1
3058

A Marvel az Empire Magazinban megjelent fotók után közreadott egy halom hivatalos képet az Amerika Kapitány: Polgárháborúból! Mind a képek, mind pedig a legutóbbi előzetesek is arra utalnak, hogy a szuperhősök két táborra fognak szakadni, jól behatárolhatóvá téve, ki melyik csapatban fog játszani, s nagyon úgy tűnik, nekünk nézőknek is térfelet kell választanunk. Vajon Neked merre húz a szíved?
Az Ultron korában történt eseményeket követően a Bosszúállók új csapata Steve Rogers vezetésével tovább folytatja az emberiség védelmében megkezdett harcot. Egy újabb incidens azonban civil veszteséggel is jár, és ezt követően a kormány úgy dönt, felállít egy új rendszert, amellyel nem csupán felelősségre vonhatja a hősöket, de ők határoznák meg, mikor van szükség a segítségükre és mikor nem. A kialakult helyzet két táborra osztja a Bosszúállókat, és miközben belső harcok nehezítik az életüket, egy újabb gonosz is felüti a fejét.
A remekbe szabott A tél katonáját rendező Russo-tesók visszatérnek, hogy jól megkavarják a Bosszúállók körül gyűlő állóvizet némi polgárháborúval. A filmet május 5-én láthatjuk a hazai mozikban!


Hivatalos képek az Amerika Kapitány: Polgárháborúból


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ