Hírek az új Misson Impossible filmről

4
85

Mission ImpossibleMindenféle hírek érkeztek az új Mission Impossible filmről, melyeket most röviden öszegeznénk:
Először is a film nem folytatás lesz, hanem egyfajta reboot, így nem is M:I4 lesz a címe, hanem (újra) “Mission: Impossible”. Mentek is a találgatások, hogy teljesen új film, új színészi gárdát (vagy legalábbis főszereplőt) kíván -e. Már írtunk arról, hogy a Paramount Tom Cruise eredményességétől tette függővé, hogy lecseréli -e az új lehetetlen küldetés főhősét, Ethan Huntot. Mivel Cruise új filmje, a Kéjjel-nappal /Knight & Day/ megbukott, így a stúdió új főszereplő után nézett, és meg is találta, Jeremy Renner (A bombák földjén) személyében. Cruise ugyan visszatér, de már csak kisebb szerepet kap, ugyanúgy ahogy néhány korábbi mellékszereplő is, például Ving Rhames és Simon Pegg. A legújabb hír, hogy a női főszereplője is megvan a Brad Bird rendezte akciómozinak, ugyanis Paula Patton-t (Precious, Tükrök, Deja Vu) is szerződteték, aki egy fiatal ügynöknőt fog alakítani.
A filmet, melynek J.J. Abrams, a Lost sorozat atyja a producere, várhatóan jövő év végén, 2011. december 16-án mutatják be az USA-ban.


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..